Az allergének a termékek neve után található kódszám(ok) alapján az étlapon azonosíthatók!
Allergének
1.Glutént tartalmazó gabonafélék:
búza,rozs,árpa,zab
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
3. Tojás és a belőle készült termékek
4. Hal és a belőle készült termékek
5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
6. Szójabab és a belőle készült termékek
7. Tej és az abból készült termékek
8. Diófélék,azaz mandula,mogyoró,dió, kesudió, pekándió,brazil dió
9. Zeller és belőle készült termékek
10. Mustár és a belőle készült termékek
11. Szezámmag és a belőle készült termékek
12.Kén-dioxid és az S02-ben kifejezett szulfitok 10mg/kg,illetve 10mg/liter össz koncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni
13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek